Alle kouluikäiset

MINININJAT (4-6 -vuotiaille)

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista. Ryhmä valmistaa erinomaisesti trampoliinivoimistelun harrasteryhmiin, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja harjoitusmaksut täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!

TEMPPUAAMUT (1-6 -vuotias ja aikuinen) / UUSI RYHMÄ!

Aiemmin muutaman kerran vuodessa järjestetty temppuaamu vaihtuu syksyllä koko kauden kestäväksi ryhmäksi. Luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. Aloita jokainen keskiviikko iloisesti liikkuen!
Temppuaamussa liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on motivoivaa, hauskaa ja turvallista liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua ja vinkkejä tekemiseen. Yhdessä voidaan myös organisoida leikkejä koko porukalle esimerkiksi leikkivarjon kanssa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!
Temppuaamussa peuhataan keskiviikkoisin klo 9.45-11. Saapua ja lähetä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Hallilla voi syödä eväitä. Pienemmän sisaruksen (alle 1v.) voi ottaa maksutta mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.
Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja harjoitusmaksut täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!
Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi / osallistuvat lapset. Aikuista ei ilmoiteta.
Ryhmään mahtuu 16 lasta ja ryhmä toteutuu, kun mukaan saadaan 12 osallistujaa.
Osoite Kutojantie 12, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa BounCe-opasteita.

 

Järjestämme edelleen muutaman kerran vuodessa yksittäisiä temppuaamuja, joihin osallistutaan kertamaksulla.
Syksyn 2020 temppuaamut eivät vielä ole tiedossa.