BounCe Team on seuran kilpavoimistelijoista koostuva ryhmä, jonka voimistelijat kilpailevat kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. BounCe Teamiin kuuluvat voimistelijat ovat harrastaneet lajia vuodesta jopa 12 vuoteen ja ikähaitari kulkee alakouluikäisestä yli parikymppiseen. Maailmalla kansainvälisesti menestyvät voimistelijat ovat usein lähempänä 30 vuoden ikää.

BounCe Teamin voimistelijat harjoittelevat motivoituneesti ja tavoitteellisesti 3-8 kertaa viikossa yleensä 2-3 tuntia kerrallaan. Kilpailijoiltamme edellytetään terveellisiä ja urheilullisia elämäntapoja, joihin kuuluvat muun muassa monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sekä riittävä palautuminen sekä uni. Pelkkä lajiharjoittelu ei riitä lajissa kehittymiselle, vaan kokonaisuus ratkaisee. Harjoituksissa tehdään paljon voima-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. BounCe Teamissa harjoittelevan arkeen kuuluu myös monipuolinen omatoiminen liikunta treenisalin ulkopuolella.

Lajin harrastajan kehittymispotentiaalin kannalta erityisen tärkeää on lapsena ja nuorena saavutettu liikuntataitojen monipuolisuus ja sen tuoma kyky sisäistää ja toteuttaa valmentajan ohjeita. Lajissa kehittyminen vaatii urheilijalta periksiantamattomuutta ja valtavaa pitkäjänteisyyttä. Huipulle pyrkivä voimistelija tekee jokapäiväiset arjen valinnat niin, että ne tukisivat voimistelijan lajikehittymistä parhaalla mahdollisella tavalla.

KANSAINVÄLINEN TASO

Bouncen voimistelijoista useat ovat edustaneet seuraansa ja Suomea kansainvälisillä areenoilla. Kansainvälisiin arvokilpailuihin voimistelijat valitaan aina Voimisteluliiton toimesta näyttökilpailujen perusteella. Kv-tasolla kilpailevat kilpailevat kansallisissa luokkakilpailuissa korkeimmassa eli 4. luokassa joko junioreissa tai senioreissa. Tutustu kv-urheilijoihimme täällä:

Milla Hokkanen

Ella Korhonen

Reea Eräheimo

Kiia Kukkonen

YHTEISTYÖKUMPPANILLE

BounCe Teamin sporttiset, iloiset ja edustavat urheilijamme ovat kiinnostuneita kaikenlaisista yhteistyömahdollisuuksista. Ole yhteydessä salla@bounce-espoo.fi ja kysy lisää.

Vain taivas on rajana!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.