Esittely

Voimisteluseura Bounce Espoo ry on espoolainen trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura. Bouncelaiset harjoittelevat Keran juna-aseman vieressä. Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille, erityisesti lapsille ja nuorille, mahdollisuus harrastaa monipuolista liikuntaa harrastus-, kilpa- ja huippu-urheilutasolla jokaisen yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran valikoimaan kuuluu trampoliinivoimistelun kolme eri lajia: yksilötrampoliini, synkrotrampoliini ja tuplaminitrampoliini eli DMT.

Seuran nimi, Bounce (Voimisteluseura Bounce Espoo), tarkoittaa muun muassa ponnistusta ja pomppua. Lajin pariin löytäneet käsittävät termin myös rentona yhteisenä olemisena – yhteenkuuluvuutena. Sana kuvaa lajiamme hyvin; trampoliinivoimistelu on korkeuksissa tehtäviä, hallittuja ja turvallisia temppuja, nautittavaa harrastamista, mutta myös erittäin haastavaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa kilpa- ja huippu-urheilua.

Kaikki ohjaajina toimivat työntekijämme ovat saaneet koulutuksen trampoliinivoimistelun ohjaamiseen, ja heillä on kokemusta eritasoisten ryhmien ohjaamisesta. Valmentajamme ovat lajiin erikoistuneita ja koulutettuja – kaikilla heistä on lisäksi trampoliinivoimistelun kilpatausta.

BOUNCEN ARVOT

  • turvallisuus
  • laatu
  • hauskuus
  • yhteisöllisyys