Harrastajan polku

Bouncella nuorimmat jäsenet ovat noin 4-vuotiaita, jotka temppuilevat MiniNinjoissa opetellen perusliikuntataitoja ja ketteryyttä, kuten kiipeilyä, kierimistä ja kuperkeikkoja leikin kautta. Harrasteryhmiin on mahdollista siirtyä noin 7-vuotiaana, jossa pääsee etenemään alkeisryhmästä aina edistyneisiin asti. Edistyneissä tehdään hyvin vaikeita liikkeitä, jotka on opittu turvallisesti vaihe vaiheelta. Harrastetoiminnassa on mahdollisuus osallistua harrastekilpailuihin ja suorittaa Voimisteluliiton merkkejä (pronssi-, hopea-, kulta- ja timanttimerkki), mutta kilpaileminen ei ole mikään välttämättömyys.

Mikäli harrastajan toiveena on päästä mukaan kilpatoimintaan, katsotaan harrastajan yleistä liikkumisen monipuolista taitavuutta ja liikkumishistoriaa. Trampoliinitaidot tai harrastajan ikä ei välttämättä määrää sitä, otetaanko hänet kilparyhmään. Kilparyhmään mahtuu yleensä vain yksittäisiä uusia harrastajia vuodessa.

Harrastajat ja kilpailijat viihtyvät meillä yleensä useita vuosia. Kokemus niin harraste- kuin kilpatoiminnasta on äärimmäisen arvokasta ja pidämme lajiosaajat erittäin mielellään lajin parissa. Harrastajan tai kilpailijan oman voimistelu-uran loputtua tarjoamme ohjaaja- tai tuomarointikoulutuksia niistä kiinnostuneille. Näin on mahdollista jäädä mukaan seuratyöhön, vaikka oma harrastus loppuisikin. Koulutamme tuomareitamme ja ohjaajiamme niin pitkälle kuin halua on. Kokeneempana tuomarina tai valmentajana voi päästä mukaan ulkomaanatkoille. Kysy lisää mahdollisuuksia kokopäiväisiltä työntekijöiltämme!