Info

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

MINKÄ IKÄISELLE TRAMPOLIINIHARRASTUS SOPII?

Bouncessa on ryhmiä kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille alkaen alle kouluikäisten Minininja-ryhmistä. Aikuisillakaan ei ole yläikärajaa, vaan kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

MIKÄ OLISI MINULLE SOPIVA TASORYHMÄ?

Kaikki harrastajamme aloittavat alkeisryhmästä, jossa opetellaan lajinomaiset ja turvalliset perustekniikat. Näiden päälle rakennetaan vaikeampia liikkeitä, joten perusteiden tulee olla kunnossa. Olethan yhteydessä ohjaajiimme, jos sinulla on aiempaa kokemusta lajista, niin katsotaan sinulle sopiva ryhmä. Lue harrasteryhmien tasokuvaukset täältä!

 

MISTÄ NÄEN SOPIVAT RYHMÄT JA NIIDEN AIKATAULUT?

Voit katsoa kaikki auki olevat ryhmät ryhmäkalenterista. Oheisharjoittelijat, yksityistunnit yms. aikataulut sovitaan erikseen, eikä niitä näy ryhmäkalenterissa.

MITEN PÄÄSEN ILMOITTAUTUMAAN MUKAAN?

Ilmoittautumaan pääset täältä!

MITÄ TRAMPOLIINIHARRASTUS MAKSAA?

Harjoitusmaksu riippuu harjoituksen kestosta ja viikoittaisesta harjoitusmäärästä. Tutustu hintoihimme täällä!

ONKO HARRASTAJA VAKUUTETTU HARJOITUSTEN AIKANA?

Kaikki harrastevoimistelijat aikuiset mukaanlukien ovat vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella (lisätietoa www.voimistelu.fi, hae ”jumppaturva”). Vakuutus sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka maksetaan kalenterivuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2020 jäsenmaksu on 30€. Vakuutus ei ole voimassa oheisharjoittelijoilla tai muilla yksityistunnin varanneilla, tällöin jokaisen tulee huolehtia oman vakuutuksen voimassaolosta.

MITÄ TARVITSEN MUKAAN HARJOITUKSIIN?

Treeneissä käytetään joustavia liikuntaan sopivia vaatteita. Sortsit tai legginssit, t-paita ja sukat ovat täysin riittävä varustus treeneihin. Lisäksi kannattaa ottaa vettä juomapulloon.

SAANKO KÄYDÄ KOKEILEMASSA HARRASTUSTA ENNEN SIIHEN SITOUTUMISTA?

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia sitoumuksetta kaksi kertaa (kahden viikon sisällä). Paikan voi peruuttaa kahden harjoituskerran jälkeen. Tällöin jo maksettu harjoitusmaksu palautetaan, mutta jäsenmaksu pidätetään. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Jos harrastus keskeytetään kolmannen harjoituskerran jälkeen, pois jäävien harjoitusten maksua ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistuksen perusteella.

MITÄ TEEN, JOS EN PÄÄSE HARJOITUKSIIN?

Jos et pääse joihinkin harjoituksiin, ilmoita siitä ohjaajallesi tekstiviestillä. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä. Pidempiaikaisesta sairaudesta aiheutunut poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistuksen perusteella. Kauden ensimmäisten harjoitusten poissaolosta voi ilmoittaa osoitteeseen: salla@bounce-espoo.fi. Jos harrastaja on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme peräkkäistä kertaa, hänen katsotaan luopuneen paikastaan ryhmässä. Jos harrastaja lopettaa kesken kauden, tästä pyydetään ilmoittamaan niin ikään osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi.

VOIKO HARRASTERYHMÄSSÄ HARJOITELLA USEAMMAN KERRAN VIIKOSSA?

Bouncella harrastaja voi halutessaan valita useamman harjoituskerran viikkoon. Useammasta harjoituskerrasta saa alennuksen harjoitusmaksuun.

JÄRJESTÄÄKÖ BOUNCE OHEISTREENEJÄ MUIDEN LAJIEN URHEILIJOILLE?

Bouncella järjestetään monien eri lajien oheistreenejä säännöllisesti tai silloin tällöin. Lue lisää ja vinkkaa mahdollisuudesta valmentajallesi 😉

MISSÄ TRAMPOLIINIHARJOITUKSET PIDETÄÄN? MILLÄ SINNE PÄÄSEE?

Bounce harjoittelee Espoossa Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12. Kätevimmin pääset hallillemme junilla E, U ja L, mutta myös bussien 114, 532, 543, 533 ja 548 pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Autolla tulijoille on hallin edessä rajallisesti 3h kiekkopaikkoja ja lisäksi maksullisia parkkipaikkoja.

KILPAILEMINEN KIINNOSTAISI. MITEN PÄÄSISIN MUKAAN?

Kilparyhmiin on hakutilaisuuksia silloin tällöin. Niistä ilmoitetaan harrastajien tiedotteissa ja nettisivuillamme. Kerrothan kiinnostuksestasi kilpailemista kohtaan ohjaajallesi ja ole yhteydessä valmennuspäällikköön. Lue lisää trampoliinivoimistelusta kilpalajina!

OLISIN KIINNOSTUNUT OHJAAMISESTA, ONKO SE MAHDOLLISTA?

Bounce etsii jatkuvasti uusia ohjaajia ja työntekijöitä mukavaan tiimiimme. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro kiinnostuksestasi!

SAAKO POMPPIMAAN TULLA ILMAN OHJAUSTA?

Bouncen harjoitustilassa harjoitellaan turvallisuussyistä ainoastaan ohjaajan läsnäollessa ja oman ryhmän harjoitusten aikana. Ennen omien harjoitusten alkua voit odottaa salin reunalla tai salin ulkopuolella, josta ohjaaja hakee ryhmänsä sisälle saliin. Trampoliineille tai muualle saliin ei saa mennä ennen harjoitusten alkua, vaikka trampoliinit olisivat vapaana. Seuran vakuutus on voimassa vain harjoiteltaessa seuran ohjaajan johdolla. Lue lisää seuran pelisäännöistä!

MIKÄ ON KUVAUSLUPA JA MIKSI SITÄ KYSYTÄÄN?

Kuvauslupa tarkoittaa, että BounCe ja sen yhteistyökumppanit saavat julkaista tunnistettavan kuvan tai videon (ilman nimeä) harrastajasta omissa kanavissaan. Kuvauslupa on kysytty kaikilta vuoden 2017 aikana ja sen jälkeen ilmoittautuneilta rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, pyydämme sinua kirjautumaan jäsenrekisteriin ja täydentämään omien tietojen kohdalle sallitteko kuvaamisen, kiitos! Jäsenrekisteriin pääsette kohdasta ilmoittautuminen.

MISSÄ VANHEMMAT VOIVAT ODOTTAA LASTAAN HARJOITUKSEN AIKANA?

Vanhemmille on odotustila hallin aulassa. Halliin ei voida ottaa vanhempia seuraamaan harjoituksia. Vanhempien on myös mahdollista käyttää pientä kuntoilutilaa lastaan odottaessa. Kuntoilutilaan etusijalla ovat kuitenkin hallin eri lajien urheilijat.