Meille töihin?

Seuran kasvun myötä tiimimme kaipaa jatkuvasti lisävahvistusta. Meillä on huikea ohjaajien tiimi, joka vastaa lasten, nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan ohjauksesta. Oletko sinä uusi tiimimme jäsen?

Meitä ei haittaa, vaikka trampoliinivoimistelu ei vielä olisi sinulle tuttua. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan! Aiempi kokemus ohjaamisesta urheiluseurassa on avuksi ja liikunta-alan koulutus sekä voimistelu-, parkour- tai muu vastaava lajitausta katsotaan eduksi. Reipas ja positiivinen asenne, vastuullinen ote työntekoon ja halu kehittyä ohjaajana ovat edellytyksiä valitsemaltamme työntekijältä.

Meiltä saat tarvittavat koulutukset ja tukea oppimiseen. Pääset tekemään tärkeää työtä lasten ja nuorten liikunnan parissa ja saat monipuolista kokemusta ohjaamisesta ja urheiluseuratoiminnasta. Lisäksi tiimimme jäsenenä pääset tietysti hyppimään trampalla ja nauttimaan hauskojen työkavereiden seurasta.

Toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi:

– erilaisten harrasteryhmien ohjaaminen (omat ryhmät + sijaistukset tarvittaessa sopimuksen mukaan)

– salilla vierailevien kouluryhmien ja iltapäivätoiminnan ohjaaminen mahdollisuuksien mukaan

– leirien ja kurssien ohjaaminen

– liikunnallisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa

Työaikasi ja työn aloitusajankohta on sovittavissa. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan). Sopii tehtäväksi esim. opintojen rinnalla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Haku on jatkuvasti auki ja palkkaamme ohjaajia tarpeen mukaan.

Tiedustelut: Seuratoiminnan koordinaattori Salla Salmijärvi, p. 045 120 5320, salla@bounce-espoo.fi

—-

Hakemusten ja muiden työnhakuprosessiin liittyvien tietojen käsittely:
Työnhakijan luovuttamia tietoja käytetään vain työnhakuprosessin läpiviemiseen. Työnhakija hyväksyy BounCen tietosuojaselosteen ehdot lähettämällä hakemuksensa. Tietosuojaseloste luettavissa tästä: Rekisteri-ilmoitus_työnhakuprosessi_2018.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.