Oheisharjoittelu

Kiinnostaako trampoliini oheislajina? Tuo joukkueesi tai yksilöurheilijasi Bouncelle motivoivan ja tehokkaan lajin pariin! Tasapaino, keskivartalon hallinta sekä ketteryys paranevat hauskasti ja nopeasti. Oheisharjoittelu suunnitellaan jokaisen ryhmän tavoitteisiin ja lähtökohtiin sopiviksi.

Trampoliinivoimistelu on haastava ja mukaansa tempaava taitolaji. Hyppiminen kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia ja ilmassa olemisen, ns. ”lentämisen” taitoa, joka korostuu useissa lajeissa, joissa urheilija joutuu olemaan välillä jalat irti maasta. Hallittu ilmassa olemisen taito korostuu esimerkiksi eri lajien taklauksissa ja hypyissä. Trampoliinivoimistelu sopii oheisharjoitteluna kaikenikäisille eri lajien urheilijoille. Harjoitusten suunnittelussa tehdään yhteistyötä joukkueen lajivalmentajan kanssa lajinne erityistarpeet huomioiden. Harjoituksiin kuuluu jokaisella kerralla hyppimisen lisäksi monipuolisia kehonhallintaharjoitteita sekä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua. Treenit vetää Bouncen kokeneet ja koulutetut trampoliinivoimistelun ohjaajat.

Käytämme harjoitusvälineinä kilpatrampoliineja. Salillamme on myös paljon permantotilaa alku- ja loppuverryttelyihin, joten isokin joukkue mahtuu samaan aikaan treenaamaan. Harjoituspaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa, aivan Keran juna-aseman vieressä. Katsotaan yhdessä kalenteriinne sopiva harjoitteluajankohta ja -määrä. Toteutamme toiveiden mukaisesti myös peruskuntokaudelle ajoittuvia lyhyempiä oheisharjoitusjaksoja. Oheistreenit kestävät yleensä 1-1,5h. Oheistreenien hinnat näet täältä.

Ota yhteyttä salla@bounce-espoo.fi niin sovitaan tarkemmin juuri teille sopivat treenit!