Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on tarjolla useita harrasteryhmiä, jotka on muodostettu osallistujien iän ja lajiosaamisen mukaisesti erilaisiin tasoryhmiin. Harrasteryhmissä harjoitellaan yleensä kerran viikossa. Useammat treenit saa ilmoittautumalla moneen eri ryhmään. Alkeistason ryhmät ja kaikki alle 12-vuotiaiden ryhmät harjoittelevat tunnin kerrallaan. Yli 12-vuotiaiden alkeisjatko-, jatko- ja edistyneet -tason ryhmät harjoitukset kestävät 1,5 tuntia. Ikäjako toteutuu sovelletusti, sillä osassa ryhmistä on sekä alle että yli 12-vuotiaita. Kunkin ryhmän harjoituksen kesto näkyy ryhmäkalenterissa. Jokaisiin harjoituksiin kuuluu alku- ja loppuverryttely, johon sisältyy lajinomaista kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

TRAMPOLIINIRYHMÄT:

Ryhmässä harjoitellaan suorakaiteen muotoisella kilpatrampoliinilla. Tavoitteena on oppia tekemään liikesarjoja, joiden jokainen liike on mahdollisimman näyttävä ja korkea turvallisuusnäkökulma huomioiden. Välillä päästään kokeilemaan myös harjoittelua tuplaminitrampoliinilla.

DMT-RYHMÄT:

Ryhmässä harjoitellaan pääosin tuplaminitrampoliinilla eli DMT:llä (double mini trampoline). DMT:llä tehdään juoksuvauhdista kaksi liikettä trampoliinilla, joista jälkimmäisestä tullaan alas patjalle. Tavoitteena on saada molemmista liikkeistä mahdollisimman näyttävät. Liikkeitä harjoitellaan tuplaminitrampoliinin lisäksi myös tavallisella trampoliinilla.

HINNAT, AIKATAULUT JA ILMOITTAUTUMINEN:

Katso ryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!