Salla Salmijärvi

Moikka!

Olen Salla – BounCen harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori. Vastuullani on seuran harrastepuolen koordinointi ja kehittäminen, leiritoiminnan sekä tapahtumien organisointi ja harrasteryhmien ohjaaminen. Lisäksi tehtäviini kuuluu yhteistyö eri tahojen kanssa sekä erilaiset seurahallintotehtävät, kuten nettisivujen päivitys, viestintä ja markkinointi sekä jäsenrekisterin hallinta.

Valmistuin liikuntatieteiden maisteriksi kesällä 2016 pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet (ent. liikuntahallinto) ja sivuaineinani viestintä, yhteisöviestintä ja erityisliikunta. Lisäksi olen opiskellut liikuntamarkkinointia Englannissa. Valmennustaustaa minulla on usealta vuodelta taitoluistelun parista ja olen käynyt monia koulutuksia lajin valmennukseen liittyen. Taitoluistelun oheisharjoittelussa myös trampoliinit ovat tulleet tutuksi. Trampoliinivoimistelun valmentamisen aloitin BounCessa elokuussa 2016. Syksyn aikana suoritin voimisteluvalmentajien jatkokoulutuksen (2-taso) ja sittemmin olen käynyt trampoliinivoimistelun lajitaitokoulutuksen sekä kaksi tuplaminitrampoliini-koulutusta.

Liikunnan alalla minua kiinnostaa harrastemahdollisuuksien kehittäminen sekä hyvinvoinnin ja ilon tarjoaminen liikunnan avulla. Lisäksi olen kiinnostunut viestinnän ja markkinoinnin keinojen hyödyntämisestä liikunnan edistämiseksi. Harraste- ja seuratoiminnan koordinaattorina pääsen työskentelemään juuri näiden asioiden parissa ja olenkin todella innoissani, että sain hypätä mukaan BounCen toimintaan!

Tavoitteenani on harraste- ja seuratoiminnan koordinaattorina lisätä trampoliinivoimistelun ja BounCen tunnettuutta, innostaa lapsia, nuoria ja aikuisia lajin pariin sekä huolehtia, että lajin jo löytäneet viihtyvät harrastuksessaan mahdollisimman hyvin. Ohjaajana pyrin kehittymään lajitaitojen opettamisessa jatkuvasti sekä tuomaan aiemman kokemukseni pohjalta uusia ideoita lajin ohjaamiseen. Kokonaisuudessa haluan parantaa strategisen suunnittelun ja huolellisen toteuttamisen kautta seuran mahdollisuuksia pitkäjänteiseen, laadukkaaseen toimintaan sekä toisaalta tuoda iloa ja rentoa fiilistä seuran arkeen.

Harrasteryhmissä olen ohjaajana muutamana iltana viikossa ja lisäksi vedän iltapäiväryhmiä (Muuvi/U6) sekä koululiikuntaryhmiä (KULPS).

Mikäli sinulla on BounCen harrastepuoleen tai yleisemmin seurahallintoon tai yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä tai ajatuksia otathan yhteyttä minuun puhelimitse tai sähköpostitse.

p. 045 120 5320